Személyes értékesítés

A TRÉNING CÉLJA
A személyes értékesítést végző munkatársak értékesítési hatékonyságának növelése, új módszerek, technikák elsajátításával, valamint a meglévők megerősítésével/korrigálásával.


GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS

Tapasztalatunk szerint a személyes értékesítés az egyik leghatékonyabb értékesítési módszer, nem véletlenül terjedt el igen széles körben a kereskedelemben. A területen dolgozó értékesítőket igen nagy kihívás elé állítja a minden területen egyre növekedő piaci verseny, ezért folyamatos képzésük, fejlesztésük elengedhetetlen feladat. Minden szervezet egyéni ütemben és stílusban képzi értékesítőit, ezért a külső tréner cégnek alaposan fel kell tárni az igényeket, az előzményeket, a vállalati kultúrát ahhoz, hogy eredményesen tudjon bekapcsolódni a képzési folyamatba. Ez azért is fontos, mivel a területen dolgozó értékesítők alakítják ki a partnerekben az anyacégről a képet, így elengedhetetlen, hogy minél magasabb szinten, és hatékonyan végezzék a munkájukat. 

Gordius Csoport rendkívül fontosnak tartja, hogy a tréningeket olyan szakemberek vezessék, akik az értékesítésben jelentős saját tapasztalattal rendelkeznek. Éppen ezért ezt a programunkat is olyan munkatársak dolgozták ki és vezetik le, akik a maguk is végzik az értékesítői tevékenységet.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Értékesítői identitás, munkaszervezés, ügyfél-panel hatékony kialakítása, légkörépítés, igényfelmérés, haszonérvelés, köztes zárások helyes használata, kifogás- és ellenvetéskezelés, eredményorientált zárás, hosszútávú partnergondozás, kiemelt partnerek kapcsolattartása.

v2.00