Tárgyalástechnika

A TRÉNING CÉLJA
Olyan professzionális tárgyalófelek képzése, akik a technikák széles választékából mindig a partnernek megfelelő stratégiát-taktikát választják, így eredményességük maximális lesz.


A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
A tárgyalási helyzetek kulcsa az emberi tényezőben rejlik. A sikeres tárgyaló a partner személyiségének, felkészültségének és a helyzet erejének megfelelő technikákat alkalmaz. Célorientáltan építi fel stratégiáját, de a következő lépése mindig a másik féltől függ. Ehhez már a felkészülésnél elég játékteret kell biztosítson magának a tárgyalási helyzetben. Azonban mindez nem csak az erőfölénytől és a kezdő pozícióktól függ, hanem a résztvevők belső tartásától, határozottságától, tárgyalási fellépésétől is. A magabiztosságot és felkészültséget sugárzó, a technikákat a maga helyén és idejében felhasználó tárgyaló a siker záloga.
A szituációs gyakorlatok során a résztvevők különböző tárgyalási pozíciókban tehetik próbára készségeiket, alkalmazhatják az elhangzottakat.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI 
Célvezérelt felkészülés a tárgyalásra, légkörépítés, nyitási taktikák, kérdezéstechnika, feszültségoldás, középjáték és végjáték taktikák, holtpontok kezelése, nyertes-nyertes játszmák, korrekt ratifikáció, etikátlan taktikák kezelése, empátia, proaktivitás, rugalmasság.

v2.00