Telefonos ügyfélszolgálat

A TRÉNING CÉLJA
A speciális kommunikációs helyzet sajátosságainak kiaknázása az ügyfelekkel történő telefonos kommunikációs helyzetben, valamint a munkatársak mentálhigiénés felkészítése/támogatása a magas terhelésű munkakörben.


A
GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
Napjaink egyik leggyorsabban fluktuáló munkaköre a telefonos ügyintézői. Ez a pozíció nemcsak kiváló termékismeretet igényel a belépőktől, de hatékony kommunikációs és stresszkezelő készségeket egyaránt. A telefonon való kommunikáció sajátos helyzet, mivel egyetlen csatorna működtetésével kell információt adni és kapni, miközben a visszacsatolási lehetőségek viszonylag szűk lehetőségeivel rendelkezünk. Tapasztalataink szerint az érzelmek és indulatok pedig az arctalanság okán nagyobb intenzitással áramlanak, mintha személyes helyzetben lennénk. 
Ezen felül a legtöbb ügyfélszolgálaton adott időkeretek állnak rendelkezésre az ügyfélkezelésre, tehát mind a probléma- és panaszkezelést, valamint az érzelmi ügyfélkezelést még időfelhasználás szempontjából is a lehető leghatékonyabban kell végezniük a munkatársaknak.
Gordius Csoport szakmai hitvallása, hogy ne általános paneleket, hanem konkrét igényekre alapuló szakmai megoldásokat kínáljon, mert csak így tud hozzáadott értéket képviselni megrendelői felé.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Vokális csatorna tudatos használata, lényeglátás, meggyőzés és érvelés, empátia, rugalmasság, problémafeltárás, feszültségtűrés és kezelés, konfliktuskezelés, zsilipelés, partnertipológia, ügyfélattitűd, érzelmi tudatosság.

v2.00