Interjútechnika

A TRÉNING CÉLJA
A HR munkatárs / közvetlen vezető felkészítése a tudatos és célvezérelt interjúztatásra, hogy a számára legmegfelelőbb munkatársat tudja kiválasztani a jelentkezők közül.

GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
15-45 perc alatt sorsokról dönteni. Nemcsak a jelentkezőkéről, de azokéról is, akikkel együtt fog dolgozni a kiválasztott új munkatárs. 
Amikor új munkatársat veszünk fel a céghez, elsősorban nem végzettséget keresünk, hanem személyiséget, hozzáállást. 
A  
Gordius Csoport az egész felvételi folyamatban látja a siker kulcsát, ezért a program az igények megfogalmazásától a döntés meghozataláig kíséri végig a résztvevőket.
Gordius Csoport felfogásában a cég nem csak „alkalmas” embert keres, hanem minden szempontból „megfelelőt”. Nem elég, hogy meglegyenek a szükséges szakmai adottságok, de a jelentkezőnek személyiségében is illeszkednie kell a meglévő csapathoz, a cégkultúrához, valamint jól együtt kell működnie a közvetlen vezetőjével. Mindennek elbírálásához felkészült interjúztatónak kell ülnie az asztal másik oldalán.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Igények megfogalmazása, hirdetés elkészítése, kérdezéstechnika, nonverbális kommunikáció, irányítás kommunikációval, emberismeret, interjútechnikák, prioritások felállítása, döntés.

v2.00