Ismerd meg munkatársaid!

A TRÉNING CÉLJA
Az újonnan alakuló csapatoknál kiemelt fontosságú, hogy a benne részt vevő tagok egymást mint szakembert és magánembert is minél jobban megismerjék,  hogy tudják, kire miben számíthatnak, és jobban tudjanak együttműködni a mindennapokban.

A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
Hisszük, hogy egy-egy csapat jó működése fokozottan függ attól, hogy a benne levő kollegák és munkatársak mennyire ismerik egymást. Minél inkább ismerünk valakit – a pozitív és negatív tulajdonságaival együtt – annál inkább kiszámítható számunkra a viselkedése, annál inkább tudunk vele együttműködési „szabályokat” kialakítani, és így annál magasabb lehet a megélt bizalom szintje, ez pedig értelem szerűen a csapat erősödéshez és hatékonyabbá válásához vezet.
Fontos, hogy egy munkaközösségben tudjuk, kihez mivel fordulhatok, milyen tudással, tapasztalattal rendelkezik, de akkor se jöjjek zavarba, ha egy ebéd során beszélgetni szeretnék vele nem szakmai ügyekről. Ez hosszú hónapok során önmagától is kialakul egy csoportban, de 2 nap alatt célzottan megtörténhet, hogy már másnaptól úgy működjön a csapat, mint máshol csak évek után.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Együttműködés – egymás megismerése – aktivitás - remek hangulat – empátia – bizalom – csoportos feladatmegoldás forgatókönyve – csoportdöntés – ön- és társismeret – visszajelzés. 


      

 

v2.00