Babra megy a játék! - Forgószínpad játékokkal

A TRÉNING CÉLJA
A mindennapokban együtt dolgozó, vagy éppen újonnan átszerveződött csoportból igazi csapatot formálni, akik hatékonyan és jó hangulatban képesek együttműködni. A csapat addig egymásnak ismeretlenebb résztvevői megismerjék egymást, részt vegyenek valamilyen együtt végzendő feladatban. A már ismert kollegák olyan oldalaikról való megismerése, ami eddig esetleg rejtve maradt.

A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
A program egy közös, EGY NAGY CSAPATKÉNT működő pontgyűjtő játék, amelyben az a lényeg, hogy a nagy csapatnak minél több pontot/babot sikerüljön összegyűjtenie. 
A különböző jellegű és nehézségű feladatok forgó rendszerben kerülnek megrendezésre, miközben az egyes kiscsapatokat újrakeverjük. A különböző feladatok együttműködést, kreativitást, problémamegoldást, és némi ügyességet igénylő akadálypályát jelentenek. 
Az életszerű és kézzel fogható gyűjthetőség jegyében a pontokat babszemek jelképezik. Attól függően, hogy hány babot sikerül nagy csapatban összesen összegyűjteniük, válthatják be babszemeiket az „értéküktől” függően valamilyen közös ajándékra, ételre vagy italra – így végül valóban nem „babra megy a játék”.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Ismerkedés, együttműködés, proaktivitás fejlesztése, hatékony információmegosztás és –feldolgozás, problémamegoldó készség fejlesztése, bizalom erősítése, kommunikáció fejlesztése, csapattudat erősítése.
A program felépíthető indoor és outdoor feladatokból egyaránt. 

v2.00