Csapó indul! – Kreatív Filmkészítés

A TRÉNING CÉLJA
A mindennapokban együtt dolgozó csoportból kreatív alkotófolyamaton keresztül igazi csapatot formálni, akik hatékonyan és jó hangulatban képesek együttműködni. A kreatív alkotóerő az együttműködés és egymásra hangolódás igen gyümölcsöző, a későbbiekben is bőven termő folyamatait indítja el, úgy, hogy közben egy olyan kézzel fogható produktum is születik, melyben később bármikor „gyönyörködni” lehet.

A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
Megismerni egymást, egymásra hangolódni, az együttműködést kialakítani nem csak tematikusan vezetve lehetséges, hanem egy viszonylag kötetlen, a teremtő fantáziát szabadon engedő alkotó folyamaton keresztül is. Egyik ötlet táptalaja a másiknak, egyik jelenetből születik a másik, ugyanakkor mindezeket fizikai valójukban is meg kell jeleníteni, el kell játszani, filmre kell venni. 
A kitalálástól, az eljátszáson-megjelenítésen át a megvalósulásig, a felvételig majd végül a vágási utómunkáig, az alkotófolyamat minden egyes szakaszában aktívan munkálkodnak a résztvevők, és így a kreatív munka több aspektusét és felszabadító-teremtő erejét élhetik át. 
A kész műveket már este, a Filmszemle keretében mód van megtekinteni.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Kis csoportokban 5-10 perces film készítése, kreativitás, alkotó energiák, együttműködés, kommunikáció, tervezés, időgazdálkodás, remek hangulat.

v2.00