Energetizáló tréning

A TRÉNING CÉLJA
A személyiségen belüli erőforrások feltérképezése és megerősítése, az energiát elszívó területek felismerése és tudatos szűkítése. Mindezek segítségével tudatosabb energiagazdálkodás válik lehetővé a résztvevők számára. 

A
 GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
A mindennapi élet és munka rohanásában gyakran érezzük, hogy nincs semmire időnk, feszítenek a feladatok, szorongunk a megoldatlan problémahalmazoktól, egyre türelmetlenebbek, idegesebbek vagyunk, miközben energiánk egyre csak fogy.
Jó lenne pihenni, töltekezni, kikapcsolódni, de erre végképp nem szánunk már időt. Olyanok vagyunk, mint a favágó, aki egyre kevesebbet tud kitermelni, mert kopik a baltája, ám nem adja le élesíteni, mert hiszen neki vágnia kell a fát…
Az energetizálás nem más, mint tudatosan átgondolni magunkat olyan szempontok szerint, melyeken általában nem gondolkozunk. Aktív befelé figyelés, önmagunkon való irányított munka, melynek eredménye egy harmonikusabb személyiség és egy tudatosabb energiagazdálkodás. 
A programon nem mi adjuk az energiát, mindenki magának találja meg a két nap során a hosszabb távú megoldásokat. 

Amikor az európaiak teherhordókat béreltek Afrikában, döbbenten tapasztalták, hogy azok a nap közepén egyszer csak leültek és nem voltak hajlandóak tovább menni. Kérdésükre azt felelték, hogy addig túl gyorsan haladtak, így lemaradt a lelkük, és most be kell várni, különben elveszíthetik végleg.

Mi vajon hogy vagyunk ezzel?

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Énkép, kontrollfunkciók, szerepek, tevékenységi szint, feszültségkezelés, stresszkezelés, igényszint, teljesítmény motivációk, konfliktuskezelés, relaxációk, önismeret, tudatos energianyerés.
      

 

v2.00