Energetizáló 2. tréning

A TRÉNING CÉLJA
Megtalálni, és mobilizálni a saját magunkban lévő rejtett energiákat és azokat felhasználni az önmotivációra és a magunk elé tűzött célok elérésére. Tudatos gazdálkodás saját energiánkkal, felismerni annak fontosságát és végességét, hogy igazi értékként foglalkozzunk vele.

A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
Néha úgy érezzük, hogy erőnk végére értünk, elfáradtunk, belefásultunk a mindennapokba. Még tesszük a dolgunkat, de egyre nehezebbnek érezzük a terheket. Ugyanakkor szeretnénk megfelelni, teljesíteni, de az eredmény már elmarad az általunk vagy mások által elvárttól. 
Ha ezt tapasztaljuk másokban vagy magunkban, akkor először motivációs eszközökhöz nyúlunk. Dicsérünk, lelkesítünk, ígérünk, ám azt látjuk, hogy ezek a kívülről „bevitt” motivációk csak ideig órái, vagy már egyáltalán nem működnek. Nem hatnak, mert hiányzik a belső késztetés és a megvalósításhoz szükséges belső energia, önmotiváció. 
Ez a program tartalmilag a sikerekre fókuszál, a meglévő belső gátló tényezők feloldására, az erők felszabadítására, a bennünk lévő értékek kibontására, a magunk elé tűzött célok megvalósítási lehetőségeire, eszközeire és technikáira.
A téma feldolgozása módszertanilag a strukturált technikáktól és műszeres mérésektől a közös gondolkodásig, a tapasztalatok kicserélésén át, az intenzív belső munkáig terjed, és az alkalmazott pszichológiai eljárások széles palettáját használja fel.

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Mérhető energia – Energianyerés és Energianyelés – Szívstressz és megküzdés – Stressztükör – Gyors feszültségkezelés technikák – Flow modell – Sajélményű energetizáló blokkok – Autogén tréning – Önmotivációs paradigmaváltás – Progresszív relaxáció – Saját energiagazdálkodási eszköztár frissítése

      

 

v2.00