Mint a mókus… - Kalandpark épített pályával

A TRÉNING CÉLJA
A csapatépítés célja, hogy segítsen felfedezni, kifejleszteni és hasznosítani a munkatársaknak az alvó és kihasználatlan képességeit, amelyek a továbbiakban segíteni fogják a csapatot a rejtett lehetőségek feltárásában.

A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
A csapattá válás folyamatára külön ráerősít, ha a feladatok és célok végrehajtása a komfortzóna elhagyásával, erdei környezetben, fizikai feladatok teljesítésével lehetségesek csak, hiszen a résztvevők így elemi szinten vannak egymásra utalva, amely gyakran ösztönösen és tudat alatt is mélyebb és tartósabb együttműködés kialakulásához vezethet.
Az épített kalandpályán és a hozzá tartozó, illetve a közelében levő számtalan kiegészítő eszközön és helyszínen több különböző nehézségi fokú és bonyolultságú Kincsvadászat kerettörténet végigvitele lehetséges. 
(Lehetséges elemek: 6 db erdei magaslati kalandpálya, dzsungeldaru, tutajépítés,  íjászat, örömíjászat, rekesztorony, aknamező, Alcatraz, Airsoft, sárkányhajó, stb).

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI
Önismeret, emberismeret, együttműködés, értékrend egyeztetése, közös kommunikációs rendszer, magabiztosság, felelősség- és kockázatvállalás, önzetlenség, tolerancia, teherbírás, beleérző képesség, bizalom, nyertes-nyertes játszmák, akciókészség, remek hangulat.

v2.00