Bianco program – Igény szerinti incentív program

A TRÉNING CÉLJA

Egyinszentív program költséghatékony módja lehet a dolgozói jutalmazásnak, amunkatársak munkájának elismerésének, és jó érzéseket válthat ki az egészszervezet szintjén is.
A program megrendelői igény szerint bármilyen tartalommal feltölthető, javasoljukaz alkalmazott pszichológiai érdekességeket, az önismereti elemeket és ajátékos tartalmakat.

A GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS

Fontosjellemző, hogy a Gordius Csoport jutalom jellegű programjai mindigvalamilyen aktivitással egybekötve, építő jelleggel kerülnek kialakításra, ahola meghívottak valóban tevékeny résztvevőként alakítják és élvezik aprogramokat. Úgy véljük, hogy egy közös megmozdulás akkor tud valóban jutalomértékű lenni, ha az érdekes, izgalmas és emberközeli feladatokat, helyzetekettartalmaz, amely szinte kivétel nélkül a csapatmunkára is alapoz.

Elképzelhető,hogy a megrendelői igény valamilyen nagyobb aktivitási szintet jelentőtevékenységben szeretné a fenti célt elérni (pl. vitorlástúra, laser lövészet,kalandpark, stb), de az is lehetséges, hogy a megrendelői igény egy kevesebbextremitást, de ugyanakkor sok közös munkára épülő, bevonódást igénylőhelyzetekből álló program. 

 

A PROGRAM FÓKUSZPONTJAI

Aktivitás– együttműködés – egymás megismerése - remek hangulat – empátia – bizalom –csoportos feladatmegoldás forgatókönyve – csoportdöntés – komfortzóna(részleges) elhagyása – alkalmazott pszichológiai érdekességek – önismeret.

v2.00