Cégtörténet

A Gordius Csoport 2002-ben lépett a tanácsadói piacra, mivel úgy éreztük, hogy a túlkínálat ellenére komoly igény van egy szakmailag magas minőséget képviselő, szakvégzettséggel és tapasztalattal egyaránt rendelkező szakértői csoportra a megrendelők körében. Tagjaink korábban szabadúszó tanácsadókként működtek, így pontosan láttuk, milyen hiányosságokkal küzd a terület, és hogy hogyan lehetne igazán elégedetté tenni az üzleti partnereket. Ez a közös szakmai bázis és emberi hozzáállás adta az alapot az induláshoz, amit az azóta eltelt évek hosszú távú, sikeres együttműködésekkel igazoltak.  

 Fontosnak tartjuk, hogy az emberi erőforrás minden aspektusához tudjunk támogatást adni, mert csak a komplex rendszerszemlélet vezethet igazán értékes együttműködéshez. Cégünk ennek megfelelően olyan szakembereket fog össze, akik különböző, a HR tevékenységekhez tartozó szakterületek specialistái.

 Együttműködési hitvallásunk a közös gondolkodás az ügyféllel, ami minden sikeres munkának és bizalomnak az alapja. Célunk minden esetben a hosszú távú támogatás, az érdemi, szakmai munka az érintettek bevonásával. 

 Erősségünk az egyedi igények és problémák megoldása, mivel nem dolgozunk panelekkel, előre összeállított programokkal, hanem mindig az aktuális feladatra fejlesztjük ki a válaszokat.

 Sikerünk titka, hogy nemcsak értünk a szakmához, de nagyon szeretjük is!

v2.00