Együttműködési szemlélet

Gordius Csoport személyiségbe ágyazott készségfejlesztésben hisz. Módszerünket úgy dolgoztuk ki, hogy a résztvevőink nyitottá és befogadóvá váljanak a képzéseink során, és elhagyva az intenzív csoportélményt, belülről legyenek motiváltak az elindított fejlődési folyamatok végigvitelében.

Az egyre élesedő piaci helyzetben ma már nem lehet valódi versenyelőnyre szert tenni csupán a technikák felületi finomításával, azok a személyiségbe való átültetés nélkül megmaradnak az érdekesség és újdonság szintjén, nem épülnek be a munkavégzésbe. A Gordius Csoport  amellett, hogy technikailag is professzionális képzést nyújt, a személyekre és a mindennapi gyakorlatra fókuszálva biztosítja az új vagy fejlesztett készségek tartósságát.

Mivel nem csak az információ átadását célozzuk a tréningjeinken, hanem a személyiséggel is dolgozunk, aki majd a technikákat használni fogja, mindig jelen van képzett pszichológus tréner is.

Képzéseink erőssége a személyreszabottság, amelyet a professzionális igényfelméréssel, a saját epilógusokkal és egyéni akciótervekkel támogatunk. A képzés hatásfokát ezek megvalósulása adja, így nagy hangsúlyt fektetünk az utánkövetésre, mivel enélkül a tanultak és a tréningen hozott döntések lendületet veszíthetnek, és még a beépülés előtt elhomályosulhatnak.

Munkatársaink mind módszerspecifikus képzéssel és több éves tréneri, vezetői, valamint értékesítési gyakorlattal rendelkeznek.

 

GORDIUS HITVALLÁS

Hisszük, hogy a tanácsadói/tréneri tevékenység csak a szervezet, a résztvevők és munkatársaink közös felelősségvállalásával lehet hatékony.

      
 
v2.00