Sajtóközlemények

A Gordius Csoport Kft. 6 400 000 forint összegű vissza nem térítendő támogatást nyert a KMOP-2011-1.2.1/M „Mikrovállalkozások fejlesztése” tárgyú pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 15 millió forintos összköltségű beruházás keretein belül saját iroda céljából vásárolt egy ingatlant, valamint adminisztrációs/irodai tevékenységeinek fejlesztéséhez 2 db új laptopot vásárolt cégünk.

A Gordius Csoport Kft célja, hogy az üzleti partnerek számára a humánerőforrás gazdálkodásukban (HR) partneri támogatást nyújtson saját szaktudásának segítségével. Mindennek alapja az alkalmazott pszichológia beültetése a napi gyakorlatba, annak hatékony felhasználása a kiválasztás, képzés és szervezetfejlesztés területén. Azért a HR területén dolgozunk, mert ez a szervezetekben a dedikáltan az „emberrel” foglalkozó részleg, így a pszichológiai ismereteink ide illeszkednek a leginkább. Hisszük, hogy megközelítésünk és szakmai tudásunk hozzáadott értéket képvisel partnereinknek, és hozzájárul, hogy a szervezeteken belül a kiválasztás, a képzés és a szervezetfejlesztés magasabb színvonalon történjen, mint a jelenlétünk nélkül.

Mindezek megfelelő szolgáltatásnyújtásához a beruházás keretein belül új telephelyet alakítottunk ki az ingatlanvásárlással. A tavalyi év során vásárolt oktatási célra szolgáló ingatlan közvetlen szomszédjában vásároltuk meg az iroda céljára az új ingatlant, így ügyfeleink számára egy épületen belül tudjuk nyújtani az adminisztrációs/irodai tevékenységeinket/szolgáltatásainkat, valamint az oktatási tevékenységeinket is a magasabb szintű ügyfélkiszolgálást megvalósítva. Valamint az ingatlan-beruházás mellett beszereztünk 2 db új laptopot az adminisztrációs/irodai tevékenységeink fejlesztéséhez.       

A cég tevékenységéről további információt a http://www.gordiuscsoport.hu oldalon olvashat

v2.00