Változásmenedzsment

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS CÉLJA
A szervezetben várható / folyamatban lévő változások „humán faktorának” támogatása: a vezetők felkészítése, HR konzultációk és szervezeti kommunikációk, munkatársi változási készség megerősítése több módszertan mentén.

GORDIUS MEGKÖZELÍTÉS
Ma már csak a változás állandó. 
Tapasztalatunk szerint a szervezetekben a változások menedzselése általában szépen megtervezett „tartalmi” oldalról, ám nem marad idő és energia a „humán” oldalra. A hatalmas projekt táblák sorai közt elvész a végrehajtásért felelős emberek felkészítése és támogatása magára a változásra, nem tudás alapon, hanem hozzáállás, motiváció szintjén. A változási projektek gyakori elakadása vagy sikertelensége legtöbbször innen ered, és a vezetés gyakran tanácstalanul áll a jelenség előtt.
Gordius Csoport nem a változások „hard” elemeivel foglalkozik a tanácsadói területen (üzleti tervezés, folyamatoptimalizálás), hanem a „soft” összetevőkkel, amiken a „hard” elemek sikere áll vagy bukik.

AZ EGYÜTTMŰKÖDÉS FÓKUSZPONTJAI
Változástervezés humán oldalon, vezetőfelkészítés, változási kommunikáció megtervezése, változási road show kidolgozása, munkatársi érzékenyítés és változási készség megerősítése, támogató-motivációs rendszer kidolgozása, várható ellenállások feltérképezése és kezelési terve

      

v2.00