Társadalmi felelősségvállalás

vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR) a XXI. század egyik legnagyobb kihívása, amelynek célja a társadalmi értékek beültetése az üzleti tevékenységekbe. A CSR egy olyan tevékenység, ami azon túl, hogy támogatja a vállalati stratégia megvalósítását, a társadalom szélesebb rétegei iránt megnyilvánuló felelősségteljes gondolkodást jelez a vállalat részéről.

Ma már a vállalati társadalmi felelősségvállalást a legtöbb cég az üzleti stratégiája alapvető részeként kezeli, és így egyre több cég vesz részt ilyen jellegű projektekben. 

Ehhez kínál a 
Gordius Csoport olyan lehetőséget, amely a készségfejlesztő vagy csapatépítő programokat CSR keretében valósítja meg, non-profit illetve civil szervezetekkel együttműködésben. 

Együttműködő partnerünk: 


Pro Vobis Műhely

A Pro Vobis Műhelyt a zsámbéki székhellyel működő Szt. Norbert karitatív alapítvány és a Dr. Meggyes Pro Vobis alapítvány hozta létre a Fejér Megyei Munkaügyi Központ és a FÉBÉ szociális és rehabilitációs kht. fenntartásával.

A megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató központban olyan csapatépítő program vagy egyéb készségfejlesztő tréning szervezését vállaljuk, amelyen a vállalat egyes csapatai saját működésükre is rá tudnak pillantani, és olyan tevékenységek végzésében vesznek részt, amelyet megváltozott munkaképességű embertársaikkal együtt vagy éppen tőlük tanulnak. 

Célok: 
-  együttműködési szemlélet formálása
-  közös élményszerzés
-  szempontváltás megélése, gyakorlása 
-  tolerancia, együttműködés, empátia
-  szociális készségek
-  stressz- és konfliktuskezelési kompetenciák 

A nap/program végén egy-egy blokk keretein belül a trénerekkel az ott szerzett élmények, tapasztalatok feldolgozása történik. Készségfejlesztő tréning esetében a feldolgozási rész komplexebb, hosszabb és mélyebb, hogy a személyre szabottság biztosított legyen.

v2.00