Együttműködő partnereink

Cégünk 2002-ben alakult elsősorban olyan informatikai tevékenységek ellátásra, melynek keretein belül partnereinknek rendszergazdai szolgáltatást biztosítunk, egyedi tervezésű szoftvereket fejlesztünk illetve hozzásegítjük az interneten való igényes és költségtakarékos megjelenéshez. Budapesti irodánkban szeretettel várjuk az érdeklődőket, leendő partnereinket. Komoly tapasztalatunk van minden Windows-os rendszerrel, hálózatokkal és szerverekkel. Az egyedi tervezésű rendszereinket .NET alapokon készítjük ami nagy szabadságot ad a problémák megoldására, és többfelé adatbázis felépítését is vállaljuk. Cégünk foglalkozik számítógépek és minden kapcsolódó technika kedvezményes beszerzésével, számítógépépítéssel és összeszereléssel, hibakereséssel is. Forduljon hozzánk bizalommal. Az internet mindenkié... de ebből adódóan nem mindenki választ igényes megjelenési formát. Mi a grafikai megoldásokon át az egyszerűbb névjegytől a bonyolultabb webáruházakig nagyon kedvezményesen elkészítjük a honlapját.       
 

Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság

1968-ban az új vezetési módok elterjesztésével, a vállalatvezetők összegyűjtésének, és központilag irányítható képzésének igényéből kiindulva alakult meg 1968-ban a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság. A rendszerváltást követően, a megváltozott elvárások felismerését követően a szervezet a múlt örökségét folytatva sikeres reformprogramot valósított meg, így küldetésének eleget téve meghatározó menedzsment és vezető műhelyként működhetett tovább.

Jelenleg a Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság egyesületként működő társadalmi szervezet. Céljai között töretlenül szerepel, hogy hatékonyan hozzájáruljon a modern menedzsment és társadalomtudomány elméleti és alkalmazott kutatási eredményeinek a gazdaságban történő hasznosulásához. Törekvése, hogy hidat alkosson a tudomány, a kutatás, az oktatás, valamint a gazdaságban dolgozó, mindennapi feladataikat egyre magasabb szinten ellátni kívánó menedzserek között. Ennek érdekében az elmúlt években mintegy 40 vállalat, több mint 60 közvetlen gazdasági versenyképességjavító kutatási programjában vett részt.

Az SzVT lehetőséget teremt természetes és jogi személyeknek egyaránt, hogy megismerhessék, és hasznosítani tudják a menedzsment és a társadalomtudomány eredményeit, és hozzájuthassanak a legfrissebb információkhoz, eredményekhez valamint segítséget kapjanak mindezek gyakorlati alkalmazásának kérdéseiben.

A Szervezési és Vezetési Tudományos Társaság célkitűzéseinek megvalósítása során külön figyelmet fordít az ifjúsággal – a jövő menedzsereivel – történő szoros kapcsolatra, ezért a gazdasági szféra szereplői mellett egyetemi és akadémiai kutatóhelyekkel is gazdag együttműködést folytat.

Az SZVT a Gordius Csoporttal K ┼ F projektekben dolgozik közösen, hogy azok magas minőségben és jogilag is megtámadhatatlan módon valósuljanak meg a HR területek fejlesztésének égisze alatt. 

      

Ötlethíd Gazdaságfejlesztő, Mérnöki és Oktatási Tanácsadó, Szolgáltató Kft.

Az Ötlethíd Gazdaságfejlesztő, Mérnöki és Oktatási Tanácsadó, Szolgáltató Kft. ügyfelei számára komplex tanácsadási szolgáltatást nyújt, az üzleti ötlettől annak megvalósulásáig. Szolgáltatási tevékenységünk a vezetési tanácsadás és üzleti tervezés, a pályázatírás és pénzügyi tanácsadás, valamint a közbeszerzés területére terjed ki. Megbízóink igényeihez és az adott projekt sajátosságaihoz igazodva az egyes szolgáltatásokat külön-külön nyújtjuk, vagy azok különböző kombinációit együtt.

Ügyfeleink hazai kis- és középvállalkozások, nemzetközi nagyvállalatok hazai leányvállalatai, továbbá önkormányzatok és oktatási intézmények. Megbízóink olyan gazdasági szervezetek és költségvetési intézmények, melyek elkötelezték magukat az eredményes és átlátható gazdálkodás mellet, valamint készek a működésüket ennek érdekében finomra hangolni és ezért némi anyagi áldozatot vállalni.
      

PRO VOBIS  MŰHELY

A "PRO VOBIS MŰHELYT" a zsámbéki székhellyel működő Szt. Norbert karitatív alapítvány és a Dr. Meggyes Pro Vobis alapítvány hozta létre a FÉBÉ szociális és rehabilitációs kht. fenntartásával.
 
A Műhely Mány községben a templom és az iskola között lévő felújított épületben található. A munkahely megváltozott munkaképességű embereknek ad lehetőséget, napi 7 órás munkára. Ezzel kimozdulnak tehetetlenségükből, értelmes, és hasznos tagjaivá válnak társadalmunknak. 2003 óta 27 főt foglalkoztatunk, akik közül 23-an megváltozott munkaképességűek.
Mivel szűk azoknak a vállalatoknak a köre, akik ilyen munkaerőt foglalkoztatni tudnak, a felvételre várók száma megközelíti a 20 főt. Dolgozóink Mányról, Zsámbékról, Budakesziről, Gyermelyről, Bicskéről, Alcsútdobozról is bejárnak.
 
Képességeik miatt meglehetősen körülhatárolt az a tevékenység, amivel foglalkoztathatjuk őket. Faipari, kerámikus és szitanyomó műhelyünkben használati- és dísztárgyak mellett vallásos témájú termékeket is készítünk, mindez megtekinthető a 
www.provobis.hu honlapon.
      

v2.00